Trocha zajimaveho čtení

13.03.2016 21:00

 

 

V NEZÁVISLÉM SERVISU UŠETŘÍTE AŽ POLOVINU CENY

 

Pravidelná péče o automobil je důležitá pro jeho bezpečný
a spolehlivý provoz, což v sezóně dovolených platí dvojnásob. Nechte si váš vůz před cestou zkontrolovat v nezávislém autoservisu a budete příjemně překvapeni. Úrovní poskytnutých služeb i cenou.

 TIP:  Vyzkoušejte nové snadné vyhledání najbližšího Auto Kelly Autoservisu!

Ať již máte nové nebo ojeté auto, v jeho údržbě můžete výrazně ušetřit. Nezávislé autoservisy dnes totiž v porovnání s autorizovanou sítí představují zcela plnohodnotnou alternativu v úrovni služeb, které vám poskytnou. Mohou provádět pravidelnou údržbu a opravu vozidlel, pravidelné servisní prohlídky, a to i v případě, že máte auto ještě v záruce. Není tedy nutné navštěvovat originální servisy. Jediné, za co zákazník v autorizovaném servisu často připlácí, není vyšší kvalita, ale samotná značka a nepřiměřeně drahé originální díly, které jsou k opravám používány.

Nezávislé servisy naproti tomu mají v oblasti využívání náhradních dílů naprosto svobodnou volbu. Montují především díly značkové, které jsou kvalitou na stejné úrovni jako originál, ale o desítky procent levnější. Na výběr však zákazníkovi dají i další díly různých výrobců. Díky tomu může každý ovlivnit částku, kterou do opravy svého auta investuje.


Vyzkoušejte síť nezávislých servisů Auto Kelly Autoservis a přesvědčte se sami. V těchto autoservisech se setkáte s moderním vybavením, vyškolenými odborníky a osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Pracovníci Auto Kelly Autoservisů se navíc průběžně účastní technických školení, která rozšiřují jejich vědomosti při opravách vozidel, zejména pak s ohledem na nové technologie a diagnostiku v moderních typech automobilů. Dostanete na výběr z více řad náhradních dílů a jistě vás potěší i příjemná cena práce. Podtrženo a sečteno – získáte profesionální služby na nejvyšší úrovni, za které můžete ušetřit až 50 % ceny oproti značkovým servisům! Najděte si váš nejbližší Auto Kelly Autoservis na stránkách www.autokellyautoservis.cz a sami poznáte, že kvalitní oprava se dá pořídit i za slušné peníze.


5 DŮVODŮ proč vyzkoušet Auto Kelly Autoservis

1.     Provádíme kompletní opravy a údržbu automobilů, včetně  pravidelných servisních prohlídek vozidel, která jsou ještě v záruce.  Postaráme se tedy jak o váš ojetý vůz, tak i o ten nový, aniž by  byly jakkoli dotčeny záruční podmínky (viz. rámeček Bloková výjimka).
2.     K opravám vozidel využíváme značkové díly, které jsou kvalitou  zcela srovnatelné s díly originálními, avšak nesrovnatelně levnější.  Společně s příznivou cenou práce, kterou vám nabízíme, můžete oproti originálním servisům ušetřit až 50 % z ceny,  aniž byste slevili z nároků na kvalitu.
3.     V našich servisech se setkáte s moderním vybavením, vyškolenými  odborníky a individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
4.     Pravidelně připravujeme výhodné sezónní akce, zaměřené na  údržbu či opravu vozidla.
5.     Jsme tu pro vás na více než 150 místech po celé České republice.



Bloková výjimka

Nařízení Evropské komise (ES 461/2010), které majitele vozu opravňuje rozhodnout se, kde bude své vozidlo opravovat a provádět jeho údržbu. To se týká klasických oprav na vozidle, výměny dílů opotřebených provozem i servisních prohlídek vozidla v záruce, předepsaných výrobcem. Jediným případem, kdy by měl majitel vozu v záruční lhůtě navštívit značkový servis, jsou reklamace vadných či nefunkčních dílů ve vozidle použitých při jeho výrobě.